2015. május 9., szombat

Egy böngészős játék, ami beszippant!

Egy kiváló böngészős játékról van szó, ami zseniális. Annyira egyszerű és érthető, hogy bárki bármikor nekiállhat. Nem kell más hozzá, mint egy böngésző (azért én a számítógépet preferálom hozzá).


Az agar.io oldalra látogatva, egy név megadásával már kezdhetjük is a játékot. A lényege, hogy egy 2 dimenziós négyzetrácsos lapon kezdődik a kalandunk, ahol a "sejtszintű élet" szabályai szerint kell helyt állnunk sok-sok valós ellenféllel szemben. Parányi kis körként indulunk és táplálkoznunk kell az egerünk mozgatásával. Amerre a kurzort vonszoljuk, arra haladunk, mégpedig méretünkkel arányos sebességgel. Ezt azt jelenti, hogy minél kisebbek vagyunk, annál fürgébbek is! A kezdő méretünknél kisebb objektumokra kell először fókuszálnunk, majd ha egy kicsit is nagyobbak vagyunk valakinél, máris indulhat a hajsza! Ha valós játékost "eszünk meg", sokkal nagyobb mértékben növünk meg. Mikor már az átlagnál nagyobb méretűek vagyunk, arra kell vigyáznunk, hogy elvétve beleszaladhatunk tüskés akadályokba, amik kipukkasztanak minket. Ekkor a baleset előtti méretünkkel arányosan több darabra esünk szét, ezzel célponttá válva az éppen arra kószálóknak.

A játék készítői folyamatos fejlesztést ígérnek, új játékmódokat és egyéb finomságokat is, amire a mellékelt ábra is azt mutatja, van kereslet.

De hogy ne csak írjak, egy saját videóval is készültem. Jó szórakozás kívánok a játékhoz!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése